Vrijetijdspas en Vrijetijdstoelage

Vrijetijdspas

Iedereen heeft recht op een leuke vrijetijdsinvulling, maar voor mensen met een laag inkomen zijn vrijetijdsactiviteiten vaak te duur. Via een vrijetijdspas wil Stad Roeselare mensen met een beperkt budget voor vrije tijd de kans geven om toch deel te nemen aan het bestaande vrijetijdsaanbod.

Een vrijetijdspas is één jaar geldig.

Met een vrijetijdspas krijg je: 

  • Korting op het inschrijvingsgeld voor sportkampen, jeugdactiviteiten, muziekacademie, kunstacademie, het Spillebad, volwassenenonderwijs en tickets in cultuurcentrum De Spil.
  • Gratis lidmaatschap bij de bibliotheken,   kortingen bij het ontlenen van DVD's en CD-ROM's.
  • Kortingen op toegangsprijzen bij activiteiten van sport- en cultuurverenigingen en externe partners

Om de vrijetijdspasbrochure te bekomen, of om te weten te komen of je in aanmerking komt voor een vrijetijdspas kan men terecht bij één van deze 4 sociale organisaties:

je kan de vrijetijdspasbrochure hier nalezen. 

 

Vrijetijdstoelage

Personen die in aanmerking komen voor de vrijetijdspas krijgen nu ook een terugbetaling van gemaakte kosten voor wat ze doet in hun vrije tijd, zowel binnen als buiten Roeselare.
Je hebt recht op 50 euro per persoon van jouw gezin.

De vrijetijdstoelage vraag je aan bij de sociale dienst van het OCMW Roeselare, Brugsesteenweg 90. Dit kan iedere voormiddag tussen 8 u. en 11.15 u. (niet in het weekend).terug naar vorige terug naar boven deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten deze pagina doorsturen naar een vriend


  UiT kalender
UiT in Roeselare
December 2014
M D W D V Z Z
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Zelf een actitiveit toevoegen? Dat kan via www.UiTdatabank.be

  Volg Stad Roeselare op
Volg Stad Roeselare
  Ieder zijn mening
Doe mee aan de poll
  Bruisende stad
Bruisende stad