Nieuws

25 oktober 2016

Nieuwe parking

In de Piljoenstraat werd een nieuwe parking met rechtstreekse toegang tot de begraafplaats ingericht. Van de 45 parkeerplaatsen zijn er 2 voor andersvaliden en 6 voor langere voertuigen of wagens met aanhangwagen.

25 oktober 2016

De proefopstelling van de verkeerscirculatie in Krottegem die sinds 7 april 2015 van kracht is, wordt als definitief ingevoerd.

De opstelling wordt op 2 punten bijgestuurd:

18 oktober 2016

Oude stedelijke begraafplaats blijft toegankelijk tijdens aanleg warmtenetten

18 oktober 2016

Dinsdag 1 november - Allerheiligen

Alle stadsdiensten zijn gesloten. Er zal ook geen dinsdagmarkt zijn op deze feestdag.

Omdat het Wielermuseum ook op feestdagen open is, kan je er op Allerheiligen terecht voor een bezoekje.

13 oktober 2016

In samenwerking met de provincie West-Vlaanderen organiseert het stadsbestuur op 25 oktober, en 9 en 10 november enkele infoavonden waarbij ze samen met jullie het actieplan  over de wateroverlast zullen bespreken.

6 oktober 2016

De Kattenstraat wordt ingericht als de eerste fietsstraat in Roeselare. Hiervoor zijn momenteel weg- en rioleringswerken bezig op het kruispunt Kattenstraat – Désiré Mergaertstraat – Weststraat en starten daarna de werken in de Kattenstraat zelf tussen dit kruispunt en het stadspark.

5 oktober 2016

Op zaterdag 8 oktober starten de inschrijvingen voor activiteiten en kampen uit de Zapper voor de komende herfst-, kerst- en krokusvakantie.

4 oktober 2016

Officieel is de herfst al in het land, en al valt er nog weinig van te merken, de bomen staan op het punt om hun blaadjes los te laten. We bereiden ons alvast op de bladerval voor door begin oktober de bladkorven uit te zetten.