Winkelen in Roeselare

Roeselare weet wat het betekent om winkelen te koppelen aan sfeer, gezelligheid en vernieuwing. De stad wordt vaak ‘het gezelligste openlucht shoppingcenter van West-Vlaanderen’ genoemd. Meer dan 100 winkels die weten wat je wilt en er niet voor terugdeinzen hun service verder te laten gaan dan hun voordeur.

Zoek je hippe schoenen, heb je behoefte aan een nieuwe haarsnit of heb je trek in een biologische banaan, dan ben je hier aan het juiste adres.

Roeselare is dé stad bij uitstek voor al wie uit is op shoppingvertier. De winkelstad heeft dan ook troeven te over: Roeselare is vlot bereikbaar, het winkelcentrum ligt vlakbij het station en de belangrijkste autoparking; de Wallenparking.

Trek je comfortabele schoenen maar aan, want in Roeselare is het shoppen geblazen! Een bezoekje aan het stadscentrum staat garant voor ettelijke uren shoppen in openlucht. De Ooststraat, midden in het centrum, is een geweldige uitvalsbasis voor een dagje gezellig shoppen. Je vindt er een bont allegaartje van handelszaken.  

Wandelen, winkelen of flaneren langs kleding- en interieurboetieks, op merkenjacht in grote winkelketens of al snuisterend kuieren in kleine familiezaken. Het kan allemaal in de Ooststraat, die volgestouwd is met winkels. Grote ketens naast authentieke boetiekjes, trendy naast traditioneel. In Roeselare liggen ze op wandelafstand van elkaar.

Jan Mahieustraat, Noordstraat, Manestraat, Wallenstraat, St.- Amandstraat, … Verken zeker ook de omliggende straten, want ook daar valt van alles te ontdekken.

Bovendien winkel je in Roeselare in stijl. De gerenoveerde historische gevels en de gezellige pleinen getuigen van een enorme elegantie. Ze leiden je van winkelketens naar super-de-luxe kledingzaken of winkeltjes met gastronomische specialiteiten. Een shopaholic voelt zich vlug thuis in Roeselare.

Moe van al dat shoppen? Rust gezellig uit in het stadspark in de Noordstraat. Het perfecte rustpunt midden in de drukte van de stad. Tenzij je liever op dat gezellige terrasje blijft hangen, natuurlijk.

Dinsdag is traditiegetrouw marktdag in Roeselare. Bloemen, kruiden, een nieuwe outfit of gewoon een verse krop sla, je vindt het er allemaal. Verder kan je ook je shoppinghart ophalen in het Mammoetcentrum langs de Brugsesteenweg. Je vindt er grote ketens met ruime parkeermogelijkheden voor de deur. Winkelplezier verzekerd!

Het stadscentrum is de uitgelezen plaats om te shoppen in openlucht, maar het is ook een gemoedelijke ontmoetingsplaats voor de stadsbewoners. De sfeer is er op en top! Je kunt er elke dag, behalve op zondag, naartoe. Meer dan 100 winkels staan paraat om aan je wildste shoppingbehoeftes te voldoen.

Wil je thuis rustig je shoppingparcours uitstippelen of alle winkels met je favoriete merken bekijken?

Het kan op de website www.centrumroeselare.be.terug naar vorige terug naar boven deze pagina afdrukken deze pagina downloaden als pdf deze pagina toevoegen aan favorieten deze pagina doorsturen naar een vriend


  UiT kalender
UiT in Roeselare
April 2015
M D W D V Z Z
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930   

Zelf een actitiveit toevoegen? Dat kan via www.UiTdatabank.be

  Volg Stad Roeselare op
Volg Stad Roeselare
  Ieder zijn mening
Doe mee aan de poll
  Bruisende stad
Bruisende stad