10-daagse Geestelijke Gezondheid Roeselare

Gepimpte bankjes: Verschillende bankjes in het centrum van Roeselare werden door organisaties geclaimd en gepimpt. Laat je verrassen door de diverse bankjes en sta stil bij je eigen veerkracht.
Op het bankje aan het Stationsplein kan je luisteren naar:
 Hilde speelt piano - Zaterdag 3/10 van 11u. tot 12u.
 Barbara zingt een eigen lied - Dinsdag 6/10 van 9u. tot 10u.30
 Drie verhalen die live gebracht worden - Vrijdag 9/10 van 16u. tot 17u

Spoel je shit door: Je slecht voelen is kak. Erover praten helpt! Spot één van de 5 werftoiletten in het centrum van Roeselare, neem een selfie en help ons zo deze belangrijke boodschap te verspreiden. Of surf naar de Facebookpagina van ARhus, tag je ‘partner in shitty times’ en maak kans op een toepasselijke heerlijke verrassing. Meer info: www.arhus.be/spoeljeshitdoor

Op het programma in #HACKpand: Kom op zaterdag 3 oktober van 13u. tot 17u. naar de pop-up living bij #HACKpand, op een boogscheut van ARhus, voor een coronaproof babbel of een optreden van de jongeren van #HACKapella. Meer info: volg Deniza ARhus op Facebook of deniza_HACK op Instagram.

Wandellust #VANRSL: Wandel in je bubbel langs de verschillende bankjes en ‘Spoel je shit door’-werftoiletten. Op verschillende plaatsen kan je QR-codes scannen en luisteren naar verhalen die je even laten stilstaan en doen nadenken. Haal je wandelkaart op in ARhus.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Centrum
Centrum , 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Trefwoorden
samenveerkrachtig
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?