Belgische Kampioenschappen Kubb 2021

We zijn dit jaar geland in Oekene/Roeselare op een nieuw aangelegd sportterrein “De Ark”. Samen met het geweldige Roeselaarse stadsteam, de medewerkers en alle aanwezige teams hopen wij er een feestelijke editie van te maken die nog lang in het collectieve geheugen gebrand zal staan.
Wij ontvangen jullie graag op zaterdag 21 augustus voor het team tornooi en op zondag 22 augustus voor het solotornooi dat tevens als kwalificatie geldt voor het EKC ‘22, waar je zal mogen genieten van een perfect kubb-speelbare grasmat, de aangename geur van koffie, een bar waar de drank op jullie wacht en niet andersom, ruim voldoende catering waardoor je de dagen daarna geen eten meer wil zien, feestelijke randanimatie, een onberispelijk speelschema met schitterende playlist en een fabelachtige ceremonie,… Maar bovenal willen wij dat iedereen genoeg spelplezier mag beleven waar fair-play hoog in het vaandel wordt gedragen en dat we op het einde van de dag kunnen zeggen dat het een hoogdag was voor ‘Kubbend’ België!

INSCHRIJVING!

Het Belgisch Kampioenschap Kubb staat open voor alle Belgische teams en solospelers. Een team bestaat uit minstens 6 (zes) leden.

Inschrijven kan door te klikken op onderstaande link en het formulier in te vullen:
BK Teams (21 augustus): https://forms.gle/3q9FFtb9LHfrpxL66
BK Solospelers (22 augustus): https://forms.gle/aqFVBpLbYSsVYa3J7


Wij vragen wel om tegelijkertijd met jullie inschrijving het startgeld over te maken op rekeningnummer BE40 0017 8090 6963 op naam van Kubbfederatie, met vermelding van jullie ploegnaam (BK teams) of je spelersnaam (BK solo):
€ 30 (dertig euro) per deelnemend team op zaterdag
€ 10 (tien euro) per solospeler op zondag
Opgelet: pas na ontvangst van jullie betaling kan de inschrijving definitief bevestigd worden!

Wij raden je aan om voor alle verdere informatie regelmatig onze website www.kubbfederatie.be en onze Facebookpagina te checken. Jullie kunnen ook steeds een mailtje sturen naar bk@kubbfederatie.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Sportinfrastructuur De Ark
Sint-Elooiswinkelsestraat 51E, 8800 Oekene (Roeselare)
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
VZW Kubbfederatie.be
Prijs
€ 30,0 Basistarief: 30,00 €; Solo: 10,00 €; Teams: 30,00 €
Reservatie
forms.gle/3q9FFtb9LHfrpxL66
Contact
bk@kubbfederatie.be
Trefwoorden
kubb, tornooi, sport, gras, actieve ontspanning, feest, visitroeselare, gezin
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?