Broodje ARhus: Sabine De Vos over ‘Traliemama’s’

In haar boek 'Traliemama's' geeft Sabine De Vos die moeders de kans hun vaak schrijnende, persoonlijke verhaal te vertellen. Daarvoor ging ze onder andere naar de vrouwenafdeling in de gevangenissen van Gent, Brugge en Antwerpen. Ze sprak ook met mama's en oma's 'buiten', met een onderzoeksrechter, directies, psychologen en hulpverleners en graaft in de geschiedenis van traliemama's en hun situatie in de rest van de wereld.

Tijdens deze lezing komt Sabine vertellen over die boeiende ontmoetingen en hoe die haar inzicht gaven in het leven in de gevangenis als mama. Sabine De Vos studeerde Oosterse filologie, is presentatrice en schreef o.a. verschillende kinderboeken.
Bijna 20-tal jaar geleden is het intussen dat de Sabine De Vos, de omroepster en presentator die de openbare omroep tijdens de jaren 90 kleur gaf, de deuren van de VRT achter zich dichttrok, maar nog steeds is ze de duivel-doet-al van weleer.

"Ik ben een nieuwsgierige mens en een verhalenverteller. Een creatieve duizendpoot ook. Dat uit zich in alles wat ik doe."
Lezing i.s.m. Vormingplus MZW en ARhus, soep en snede brood inbegrepen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
ARhus
De Munt 8, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
€ 7,0 Basistarief: 7,00 €; Vrijetijdspas: 3,50 €
Reservatie
www.eventbrite.be/e/tickets-broodje-a...
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Contact
info@arhus.be
Trefwoorden
ARhusRSL, gevangenen, Brugse gevangenis, Probleemkinderen
x
Kan ik je helpen?