Bullet Journal Miss Pixie

Thema: Creativiteit

Maar vaak hebben ze het omgekeerde effect en wordt de chaos nog groter en geraakt het ene lijstje ondergesneeuwd door het andere.


Een ‘Bullet Journal’ is je leven in een boekje en misschien wel de oplossing voor de planningschaos. Het is een systeem om het verleden bij te houden, het heden te organiseren en de toekomst te plannen. Al je to-do lists, inspiratielijsten, afspraken, alles kan in een boek. Netjes en georganiseerd, je kan alles makkelijk terugvinden!


Vaarwel chaos en stress, welkom rust en kalmte!


In deze sessie gaan we samen aan de slag om jouw ultieme planner te maken! En dat kan zo minimalistisch of creatief als je zelf wil.


Voor wie is deze workshop?
Voor iedereen die naast een agenda ook nog 100 to do-lijstjes, een weekmenu, halfvolle schriftjes met projecten… heeft. En die het gevoel heeft dat alles productiever kan.


Stephanie Wauters ofwel Miss Pixie startte de Belgische Bullet Journal Community op Facebook die intussen meer dan 3000 leden telt. Daarnaast heeft ze een blog en webshop waar ze haar liefde voor handmade, slow fashion en bullet journaling deelt.


Deelnemers moeten zelf niets meebrengen want het materiaal is inbegrepen in de prijs, maar mogen dit uiteraard wel (eigen schrift en schrijfgerief).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
ARhus
De Munt 8, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
€ 10,0 Basistarief: 10,00 €; vrijetijdspas: 5,00 €
Reservatie
www.arhus.be/kalender
Contact
info@arhus.be
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Thema
  • Creativiteit
Trefwoorden
ARhusRSL, bullet journaling, Bullet Journal, creativiteit, ontspanning, 10-daagse van de geestelijke gezondheid, samenveerkrachtig
x
Kan ik je helpen?