Diederik Peeters

Diederik Peeters dook twee jaar in de donkere tunnels die wetenschap met magie verbinden en technologie met horror. Op zoek naar het ultieme bewijs dat spoken bestaan.
Hij reist terug naar de 19de eeuw om zich daar te mengen onder vooraanstaande wetenschappers en onderzoekt er de fantasieën en mysteries rond populaire uitvindingen uit die tijd. Zo blaast hij met enkele optische trucs zijn eigen schaduw leven in en doet een aantal geesten van de toekomst herrijzen. Echt. Hij doet het echt.
Is het mogelijk om de dood om de tuin te leiden? Euhm, ja... Al loopt onze illusionist soms een beetje verloren in zijn vele illusies...

Een fascinerend bijzondere, grappige voorstelling in een indrukwekkend decor.

Een voorstelling van Diederik Peeters in nauwe samenwerking met Jonas Chéreau (performer), Henri-Emmanuel Doublier (licht), Lieven Dousselaere (muziek & geluid), Marion Le Guerroué (artistiek medewerker en productie), Jérôme Dupraz (robotica), Camille Bono (productie assistentie), Christoph Hefti (visueel design), Danai Anesiadou (outside eye), Maxim Daish-Belay (stem) en Grégoire Blanc (theremin).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 13,5 Basistarief: 13,50 €; Voorverkoop: 12,50 €; -26 jaar: 7,50 €; Vrijetijdspas: 8,50 €
Reservatie
Telefoonnummer: 051/26.57.00
Contact
info@despil.be
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?