Digidokter online: Mobiele data (4G) optimaal benutten

Thema: Computer en techniek

Welke mogelijkheden zijn er om mijn smartphone thuis, onderweg of op m’n vakantiebestemming met het internet te verbinden? Wat is precies het verschil tussen wifi en mobiele data? Kan ik mijn data-abonnement ook delen met verschillende toestellen, zoals dat bij wifi het geval is? Hoeveel datavolume heb ik eigenlijk nodig? Wat zijn de risico's van openbare hotspots? Gelden dezelfde risico's bij het gebruik van Wi-Free (Telenet) of voor FON (Proximus)? En hoe kan ik het best surfen in het buitenland, zonder een gepeperde factuur in mijn bus te ontvangen? Op al deze vragen krijg je een antwoord tijdens deze lezing/demo.


Tijdens deze online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je digitale vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.


Online lezing i.s.m. Vormingplus MZW en Kenniscentrum ARhus

Waar
ARhus
De Munt 8, 8800 Roeselare
Wanneer
14/11 at 10:15
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.eventbrite.be/e/tickets-digidokte...
Contact
info@arhus.be
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Thema
  • Computer en techniek
Trefwoorden
internet, veiligheid, demo, Smartphone, wifi, tablet, telecom, draadloos, Providers, mobiele data, Hotspots, Roaming, Mobiele Telefoon, bevestigd2020, ARhusRSL, online lezing, online
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?