Herfstzoektocht: Griezelen in KOERS

Durf jij het aan om in jouw gezinsbubbel KOERS binnen te gaan? Vladimir de Vleermuis en zijn vrienden hebben jouw hulp nodig. Help jij hen 'De Vloek van de regenboogtrui" op te lossen?

De dierenbende is tijdens de herfstvakantie opnieuw trouw op post in KOERS om de jongste bezoekers gratis mee op sleeptouw te nemen met leuke opdrachtjes, raadseltjes en zoekspelletjes. Jonge speurneuzen tot zes jaar gaan - al dan niet met de loopfiets - op zoek naar de vrienden die telkens een leuke opdracht in petto hebben.

Oudere broertjes en zusjes kunnen ook hun wielerhart ophalen met het roadbook. Aan de hand van 15 wervelende etappes beleven 6-12-jarigen samen met het ganse gezin spel- en ontdekplezier. Op zoek gaan naar sprekende objecten, onderzoeken hoeveel koers in jouw dorp aanwezig is, je eigen wielerbijnaam verzinnen ... Met het roadbook verveel je je geen seconde in KOERS!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
KOERS. Museum van de Wielersport
Polenplein 15, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
KOERS. Museum van de Wielersport
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €; Entree (kids jonger dan 3 jaar): 0,00 €; Entree (kids tussen 3 en 18 jaar): 1,00 €; Roadbook: 7,00 €
Contact
koersmuseum@roeselare.be
Telefoonnummer: 051 26 24 00
Trefwoorden
ook voor kinderen, visitroeselare
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?