Ik ben Hassan, ondernemer van mijn leven

Het levensverhaal van Hassan Al Hilou is uniek en inspirerend. Als jongste zoon van Irakese vluchtelingen weet hij maar al te goed hoe diversiteit en armoede een rem kunnen zijn op je ontwikkeling. Maar Hassan weigerde zijn ambities in te tomen. Van jongs af aan nam hij de regie van zijn leven in handen en werkte hij doelbewust aan het waarmaken van zijn dromen.


Hassan gelooft in durf en daadkracht. Een succesvol ondernemer word je met vallen en opstaan, maar vooral met doorzettingsvermogen. In zijn toespraak deelt Hassan de valkuilen die hij onderweg tegenkwam en de lessen die hij daaruit leerde. Hassan Al Hilou beklijft en laat je achter met een gevoel van engagement en inspiratie.


Tijdens deze online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen! Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit formulier.


Programma:


  • 19u30 – 20u30: online lezing, gevolgd door vraag & antwoord-moment
  • 20u30 – 21u30: virtueel netwerkmomentHeb jij net als Hassan niet-Belgische roots en droom je van een eigen zaak?


Via het SIREE-project helpt ARhus startende ondernemers. Je krijgt nuttige info en gratis begeleiding door een ervaren mentor. Kom op intake bij Siska om je idee voor te stellen (siska.pannecoucke@arhus.be) of surf naar www.arhus.be/siree voor meer info.

Waar
ARhus
De Munt 8, 8800 Roeselare
Wanneer
29/10 at 19:30
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.eventbrite.be/e/119423022475
Contact
info@arhus.be
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Trefwoorden
ondernemers, Coronaproof, bevestigd2020, ARhusRSL, online lezing, siree, online
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?