Kerstmarkt met eigen creaties in Onze Jeugd

Leerlingen uit verschillende afdelingen en studiejaren stellen hun kleine creaties, grote werkstukken en andere kunstwerken tentoon én te koop. De houtafdeling creëerde hertenkoppen in verschillende houtsoorten, onze dierenverzorgers laten deze winter de vogels niet in de kou met creatieve mezenbollen. Van moderne kerstbomen tot kerstballen in de metaalafdeling, overal dompelen de leerlingen zich onder in de kerstsfeer. Al deze kerstdecoratie verkoopt Onze Jeugd aan democratische prijzen. De kerstmarkt opent de deuren om 16u30.

In de schaduw van de oude boom op het binnenplein wisselen drank- en eetstandjes elkaar af. Glühwein, jenever, soep en warme appelsap met kaneel tot chocolademelk. Ouderwetse plakkerige snoepjes, pannenkoeken en wentelteefjes, gegrilde worsten en voor de echte smulpapen is er lekkere beenham met frietjes.

Alle opbrengsten gaan naar het goede doel: de aankoop van hulpmiddelen ten voordele van de leerlingen met autismespectrumstoornissen, gedrags- en/of andere emotionele problemen.

Laat je onderdompelen in de kerstsfeer op vrijdag 13 december op het binnenplein in Onze Jeugd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Onze Jeugd
Iepersestraat 245, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Contact
Telefoonnummer: 051205886
Trefwoorden
2 jaarlijkse kerstmarkt, kerstmarkt, gezellig, school, buitengewoon secundair onderwijs, mooi, werkstuk
x
Kan ik je helpen?