Maquis / Karlijn Sileghem

Thema: Creativiteit

Door een wijziging in de agenda van de muzikant, kan de voorstelling in De Spil niet langer doorgaan op vrijdag 2 februari 2018.

De nieuwe datum is zondag 28 januari 2018. Karlijn gaat meteen bij ons in première en dat vieren we graag samen met jullie met een drankje achteraf.

+ extra datum woensdag 31 januari 2018

 

Karlijn Sileghem verdiende haar sporen bij o.a. Hugo Mathijssen en ken je misschien van ‘Katarakt’ en ‘Tom & Harry’.
Voor het eerst doet ze het in haar eentje. Of toch niet helemaal. Ze laat zich bijstaan door Claus Van de Velde, muzikant Nils De Caster en plastisch kunstenaar Sofie Kuijken. Herman Germeys zorgt voor de special effects. En alsof dat nog niet genoeg is, zorgt Bart Moeyaert voor de tekst.
Je krijgt de kans alles te kopen wat er op de scène passeert: de spelers, de belichting, de kostuums, de rekwisieten, het decor, de muziek, de techniekers, de muziekinstrumenten, een mengpaneel, enfin, alles wat los en vast zit. Behalve een witte muts want die is kapot, een halve jachthoorn want dat is een familiestuk en de projectie van een schilderij want die projectie is van iedereen.
‘Onnozele’ is een muzikaal-beeldend-theaterproject, waarin tekst, beeld en muziek op een unieke manier interageren. Een verhaal over hoe verdrukking een bestaan, gedachten en “zijn” kan aantasten en verminken. En ook hoe geweldig grappig het leven wel kan zijn. In de regen of de modder, Onnozele amuseert zich.

Karlijn Sileghem neemt je mee in een universum dat balanceert tussen humor en tragiek. Een heel bijzondere voorstelling van een bijzondere actrice die haar verhaal met ons wil delen.

Waar
De Spil
H. Spilleboutdreef 1 , 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 13,5
Reservatie
despil.ticketmatic.com/addevent.php?a...
Telefoonnummer: 051/265700
Contact
info@despil.be
Thema
  • Creativiteit
Links