Mindfulness training te Roeselare

Thema: Gezondheid en zorg
Mindfulness helpt je om weer tot rust te komen en om op een andere, rustigere manier om te gaan met stressfactoren zoals de huidige communicatiemiddelen.

Mindfulness zal je helpen om stress te herkennen en te verwerken. Je gaat stil staan bij jouw eigen waarschuwingssignalen, signalen die jouw vertellen dat er iets aan de hand is en dat je actie moet ondernemen.

Mindfulness zal je helpen om te accepteren wat je niet kunt veranderen en je tonen hoe dat aanvaarding en nieuwsgierig observeren een betere manier is om met de gebeurtenissen om te gaan dan alles altijd maar te vermijden of te willen veranderen.

Er is de laatste jaren al heel wat wetenschappelijk onderzoek verricht naar mindfulness en het impact op het menselijk welbevinden. Er vinden momenteel meer dan 600 wetenschappelijke onderzoeken per jaar plaats! Eén iets staat vast: het werkt!

Alleen zal het van jou wat vragen om dagelijks wat tijd te besteden aan de oefeningen die je tijdens de sessies aangereikt zult krijgen. Alleen dan zal het body in jou worden en zal je er ook naar leven.

De opzet van een mindfulness training
Een mindfulness training bestaat uit 8 sessies verspreid over 8 weken. Je zult in elke sessie nieuwe oefeningen krijgen die je thuis verder kunt exploreren. Tijdens de eerste bijeenkomst ontvang je immers materiaal van de trainer, zoals een werkkaft en Cd waarmee je thuis verder kunt oefenen.

Woon je in de buurt van Roeselare en heb je interesse dan kan je inschrijven via de website van Levensstroom: https://heartfulness.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
TRAX
traxweg 1, 8800 Roeselare
Wanneer
Van 23 april 2019 tot 11 juni 2019
Organisatie
Levensstroom
Prijs
€ 270,0 270 € voor de reeks van acht lessen (22 uur), inclusief map en 4 Cd's indien je 3 weken of vroeger voor de start van de training inschrijft én betaalt. Wie later dan 21 dagen voor startdatum inschrijft en betaalt, betaalt 300 €. De datum dat geldt, is de dag waarop het bedrag op rekening staat van Levensstroom.
Reservatie
heartfulness.be/Mindfulness/inschrijv...
Contact
vragenstaatvrij@heartfulness.be
Telefoonnummer: 056323969
Thema
  • Gezondheid en zorg
Links
x
Kan ik je helpen?