Miss Elise in concert

Thema: Jazz en blues
'Miss Elise Sings Swing Jazz' is het nieuwe project van zangeres Liesbeth Ysebie (Miss Elise). Zij laat zich omringen door muzikanten met bewezen parcours en het resultaat mag er zijn! Een pittige mix van Swing Jazz, Jazz, Show Tunes en Big Band songs gebracht op een levendige en intieme manier.

Liesbeth Ysebie heeft een background in musical, country en jazz, en weet met haar zang en présence haar publiek –groot en klein- in vervoering te brengen, het geheel overgietend met een humoristisch sausje.

Jan Hindryckx is een multi-instrumentalist die in folk en country z’n roots kent. Hij neemt evengoed de mondharmonica als de accordeon ter hand, en is vooral ook sterk op mandoline.
Jan Vanpoucke is via mandoline en blues geëvalueerd naar de gitaar, en kwam zo in de gypsy swing en swing jazz terecht. Hij neemt de begeleiding voor zijn rekening.
Rudi Maeyaert vervult het viertal op contrabas. Rudi speelt reeds 50 jaar contrabas, door de jaren heen in verschillende jazz formaties, veelal New Orleans gericht. Bij Miss Elise geeft hij zichzelf ten beste in de swing jazz stijl.

Alles wordt gespeeld vanuit het hart met respect voor de muziek uit een vervlogen tijdperk en met een zeer uniek karakter, dat zorgt voor een onvergetelijke avond.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Breda Jazz
Bruanestraat 1, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
Telefoonnummer: 0475630651
Thema
  • Jazz en blues
Trefwoorden
Swing, Jazz, Ambiance a volonté
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?