Ontroerend Goed

Een theatrale ervaring op afstand met hoog realiteitsgehalte. Is het een spel? Een confrontatie? Een mondiale ontmoeting? In een dertig minuten durende theaterervaring word je meegezogen in een verkennend oriëntatiegesprek om toegelaten te worden tot een wereldwijde beweging.

Het zijn verwarrende tijden. Dat horen en voelen we. Deze onzekerheid is een ideale voedingsbodem voor mediamanipulatie, populistisch gedachtengoed en samenzweringstheorieën. In tijden van verwarring is de nood aan houvast het hoogst.

‘T.M.’ is een unieke live online voorstelling in de vorm van een intake gesprek. Eén acteur, één toeschouwer. Je krijgt een reeks vragen, keuzes, dilemma’s en ingebeelde scenario’s voorgeschoteld.

Op een speelse, grappige en doordachte manier wordt gepeild naar jouw wereldbeeld.

Een uitnodiging om na te denken die nog even in jouw hoofd blijft hangen.

“We besloten: als we online gaan, dan in het hier-en-nu, oog in oog met de toeschouwer, en we bieden échte interactie op afstand aan. Het publiek moet blijven voelen dat het integraal deel uitmaakt van de theatrale ervaring en daarin in een stem heeft.”

30 minuten: een verdiende pauze tijdens het (tele)werken, een mooie afsluit van de dag, een doordenker voor her slapengaan. Kies zelf je tijdstip en stap een half uurtje binnen in de wereld van T.M.

Ga achteraf nog even op bezoek in de andere kamers. Daar zitten een paar verrassingen verstopt…

Onmisbaar voor fans van ‘Intern’, ‘A game of you’ en ‘The smile off your face’!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 10,0 Basistarief: 10,00 €
Contact
Telefoonnummer: 051265700
Trefwoorden
Streaming2020
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?