Out Of Chaos - Nieuwe Datum // Gravity & Other Myths

Thema: Circus

omwille van een gewijzigde tourneeplanning gaat de voorstelling van zaterdag 18 april 2020 niet door.
Er is wel een nieuwe datum: zondag 25 oktober om 20u. Wie reeds een ticket had, wordt persoonlijk op de hoogte gebracht.

Gravity & Other Myths is een graag geziene gast in De Spil. In 2018 veerde een volle schouwburg recht voor hun wonderbaarlijke ‘Backbone’ en het jaar ervoor verrasten ze met ‘A Simple Space’.


Ze zijn terug. Met hun meest gedurfde en ambitieuze voorstelling tot nog toe. Inclusief zwetende oksels.
‘Out Of Chaos…’ smelt strakke, pulserende en explosieve acrobatie die refereert naar geboorte, dood en fundamentele natuurkunde, samen met intieme, verbale ontboezemingen. Als een biecht van lichaam en geest die een inkijk geeft in hoe het voelt om live op scène te staan.


De voorstelling beweegt zich met een indrukwekkende wendbaarheid tussen chaotische scheppingsverhalen en ons schijnbaar begrip van het hier en nu, met een voortdurende knipoog naar de vreemde ruimte tussen weten en beschouwing van onze sterfelijke betekenis.


Een verhaal van hoe alles samenkomt. De mens, de planeten en het plan. Publiek, acrobaat, licht en geluid. Hoe we onze innerlijke en uiterlijke wereld zin geven.


Door het blootleggen van het innerlijke van de acrobaat deelt Gravity & Other Myths met ons hetgeen wat hun het meest dierbaar is: de magie van de oprechte band tussen elkaar en het publiek.

Waar
De Spil
H. Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
Wanneer
25/10 at 20:00
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 19,0 Basistarief: 19,00 €; Abonnementsprijs: 18,00 €
Contact
info@despil.be
Telefoonnummer: 051/265700
Thema
  • Circus
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?