Over geld: financiële tips en tricks

Herkenbaar? Een eerder nieuw, of bekend gevoel? Je bent niet alleen. Voor steeds meer mensen lukt het niet meer om rekeningen (tijdig) te betalen en de financiën op orde te houden. Het vinden van een weg uit die financiële chaos lukt niet. Dan bestaat er zoiets als een budgetcoach om je te helpen, aanvullend én anders dan de traditionele hulpverlener.


We nemen je mee naar de praktijk van Bert Wastijn, een coach die ook rond deze thematiek werkt. Na een korte intro over het ‘wat en hoe van budgetcoaching’, ontdek je in de sessie welke tools Bert gebruikt om inzicht te krijgen op je budget. Ontdek hoe je zelf meer vat krijgt op wat maandelijks op je bankrekening gebeurt. Welke prioriteiten belangrijk zijn en waarom je bepaalde geldkeuzes ‘beter' wel of niet maakt.


Je wordt mee uitgenodigd zelf na te denken, aan de slag te gaan en je vragen te stellen aan iemand die hier als coach mee aan de slag gaat.


Ter voorbereiding op de sessie:


We gaan enkele dingen concreet aanpakken en bestuderen. Heb je rekeninguittreksels van januari en/of december, dan mag je die altijd bij de hand houden. Onderzoek je ook graag je aankoopgedrag, dan mag je ook enkele ticketjes van je laatste aankopen in de supermarkt of andere winkels klaar leggen.


Vragen?


Tijdens de online lezing kan je in het chatvenster terecht met al je vragen. Heb je op voorhand al vragen voor de spreker? Aarzel dan zeker niet om deze aan ons te bezorgen via dit vragenformulier.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
online
nvt , 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Reservatie
www.eventbrite.be/e/135875309709
Contact
info@arhus.be
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Trefwoorden
ARhusRSL, budgetcoach, online, WorkshopsCoronaproof
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?