Paradise City Live Presented By Mario Goossens & Musicians

Thema: Pop en rock

Muziek heelt vele wonden. In de nieuwe Canvas-documentairereeks ‘Paradise City’ (najaar ’19) reist drummer Mario Goossens (Triggerfinger) richting gebieden vol rampspoed, waar muziek de hoop van zijn inwoners voedt. Deze bijzondere reeks wordt naar het podium gebracht met een combinatie van sterke getuigenissen, een flinke brok muziekgeschiedenis, filmische impressies van wereldsteden en vooral veel live muziek!
De atoombom op Hiroshima, de verwoestende kracht van hurricane Katrina in New Orleans, de genocide in Kigali (Rwanda), The Troubles die Belfast zo’n 30 jaar beroerden, de aardbeving in Port-au-Prince (Haïti) en het stadsfaillissement van Detroit… zes gekwetste steden, zes catastrofes, zes innemende verhalen. Maar muziek biedt een vluchtweg, brengt creativiteit en laat getroffen samenlevingen en steden uit hun as herrijzen.
Mario Goossens en muzikant/regisseur Karel Van Mileghem stappen via de achterdeur deze zes steden binnen en laten zich overrompelen door de helende kracht van muziek.

Waar
De Spil
H. Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
Wanneer
30/11 at 20:00
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 24,0 Basistarief: 24,00 €; Abonnementsprijs: 22,00 €
Contact
info@despil.be
Telefoonnummer: 051/265700
Thema
  • Pop en rock
Trefwoorden
vivavlaanderen
Links