Programmeren in JavaScript, HTML en CSS met CodeFever in Roeselare - E-Riders 1 (12-15 jaar)

Thema: Computer en techniek
In de eerste helft van de reeks zullen we helemaal zelf een website maken met HTML en CSS. Hoe cool is dat? Een eigen website die je aan iedereen kan tonen. Aan je (groot)ouders, vrienden, de buurman, de slager..

Daarna is het tijd voor JavaScript. Dat is de taal waarmee Google en Facebook zijn gebouwd. Dus je begrijpt het al: met JavaScript kan je heel veel maken!

Om JavaScript visueler te maken, gebruiken we de micro:bit als hardware. Hiermee leren we ook meteen hoe we de programmeertaal kunnen toepassen in een hardwareomgeving. De micro:bit wordt gebruikt in zowel Level 1 als Level 2 van de e-Riders.
We herhalen ineens de gekende programmeertechnieken en -concepten in JavaScript (sequentie - decompositie - iteraties - conditionele logica - signalen - variabelen).

Indrukwekkend, toch?

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (3 lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 13,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 137 euro.

Wil je liever alles online doen op eigen tempo? Check dan onze online lesreeksen in zelfstudie met 90 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Hogeschool VIVES Campus Roeselare
Wilgenstraat 32, 8800 Roeselare
Wanneer
Van 25 september 2021 tot 18 december 2021 (za van 9:15 tot 10:45,
Organisatie
CodeFever VZW
Prijs
€ 275,0 Basistarief: 275,00 €
Reservatie
www.codefever.be/nl/meedoen/start-jou...
Thema
  • Computer en techniek
Trefwoorden
stemactiviteit
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?