Programmeren in Minecraft Education met CodeFever in Roeselare - MineCrafters Level 2 (10-12 jaar)

Thema: Computer en techniek
We bouwen lustig verder en krijgen de CodeBuilder van Minecraft meer en meer onder de knie. Uiteraard door de computationele concepten toe te passen die je kind in de voorgaande levels geleerd heeft. We ontdekken algoritmes zoals het kortste pad-algoritme.
Langzaamaan verkennen we Javascript binnen Minecraft. We vergelijken de code van Scratch met Minecraft Builder èn graven dieper in de JavaScript-programmeertaal.
Zo leren we onze eerste stukjes JavaScript-code schrijven.

Voor deze reeks is voorkennis nodig. Je kind moet minstens de volgende concepten beheersen: decompositie, sequentie, iteraties (3 lussen), conditionele logica, signalen, variabelen, methodes en parameters, lijsten, coördinaten, negatieve getallen en scrolling. Ervaring met Minecraft Education en JavaScript is aangeraden.

Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt. Is je kind jonger dan 14? Dan krijg je een fiscaal attest van 13,70 euro per les. Per reeks van 10 lessen maakt dat een totaal fiscaal voordeel van 137 euro.

Wil je liever alles online doen op eigen tempo? Check dan onze online lesreeksen in zelfstudie met 90 euro korting. Opgelet: hiervoor is geen fiscaal voordeel beschikbaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Hogeschool VIVES Campus Roeselare
Wilgenstraat 32, 8800 Roeselare
Wanneer
Van 25 september 2021 tot 18 december 2021 (za van 13:15 tot 14:45,
Organisatie
CodeFever VZW
Prijs
€ 245,0 Basistarief: 245,00 €
Reservatie
www.codefever.be/nl/meedoen/start-jou...
Thema
  • Computer en techniek
Trefwoorden
stemactiviteit, ook voor kinderen
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?