QUIZ Waste Matters

Wij zijn vereerd om u te kunnen uitnodigen voor de quiz ten voordele van Waste Matters.
Waste Matters is een organisatie die zich bezig houdt met de afvalproblematiek in Oeganda, in samenwerking met de lokale ondernemer. Op dit moment wordt alle afval daar nog steeds gestort terwijl het grootste deel van het afval een grote waarde heeft voor recyclage. Dit is vandaag de dag niet langer houdbaar en daar proberen wij van Waste Matters dan ook verandering in te brengen. Daarvoor hebben wij een plan opgesteld om de afvalproblematiek aan te pakken en daar willen wij u graag op ons evenement meer over vertellen.

Daarom dagen wij jullie uit om alles te geven op onze superleuke quiz ten voordele van Oeganda. Leuke prijzen worden voorzien voor de beste quizteams en het team met de meeste dorst. Ook voorzien wij een kleinigheidje voor de rode lantaarn die hun uiterste best hebben gedaan om ons te steunen.

Onze deuren openen om 19u30. De quiz zelf begint een halfuurtje later, maar wij vragen u om zeker op tijd te komen zodat wij op tijd kunnen beginnen.

Deelnemen en inschrijven:
Stel een quizteam samen van 5 spelers en verzin een leuke teamnaam!
Registreer op onderstaand formulier jullie team, één registratie per team is voldoende.
http://wastematters.be/quiz/

Schrijf vervolgens per team 20 euro over op volgend rekeningnummer: BE72 7350 5271 2616 met als naam Waste Matters en met als mededeling je teamnaam!
U ontvangt een bevestigingsmail van zodra deze ontvangen is.

Hartelijk bedankt voor jullie steun.
We wensen jullie alvast veel studieplezier, en graag tot dan!

Het Waste Matters team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kerelsplein
Acaciastraat 6, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Waste Matters
Prijs
€ 20,0 Basistarief: 20,00 €
Trefwoorden
quiz