Schatten van Vlieg in KOERS. Museum van de Wielersport

Ben jij een jonge speurneus tot 12 jaar? Krijg dan deze zomer helemaal de smaak van de koers te pakken tijdens een spannende zoektocht naar de schatkist van Vlieg! Aan de hand van speelse doe-activiteiten ga je samen met de familie op zoek naar de schatkist die Vlieg in KOERS. Museum van de Wielersport verstopte.

De jongste speurneuzen tot 6 jaar gaan met de loopfiets op zoek naar Vlieg die reuzehonger en dorst kreeg van al dat fietsen. Elke opdracht die tot een goed einde gebracht wordt, leveren tips op die op weg helpen om de schatkist van Vlieg te vinden. Geheime vindplaats ontdekt? Dan wordt het speurwerk beloond met een leuk cadeautje uit de Schatkist. Daarnaast maak je ook nog kans op tal van verrukkelijke prijzen.

Voor speurneuzen tussen 6 en 12 jaar heeft Vlieg het 'roadbook' in petto. Ontdek talloze aspecten van de koers vroeger en nu, proef van de ervaring om op een 19e eeuwse fiets te rijden, sta stil bij de zoete smaak van overwinning en euforie of hou halt bij de bittere nasmaak van het noodlot. Als extraatje geeft Vlieg deze zomer iedereen met een 'roadbook' ook nog een leuk smaakboekje boordevol raadseltjes en spelletjes mee naar huis!

Kom deze zomer speuren van dinsdag 2 juli tot en met zondag 1 september. Wedden dat het gesmaakt wordt door de hele familie?

PRAKTISCH
Datum | Op alle reguliere openingsdagen tussen dinsdag 2 juli t.e.m. zondag 1 september 2019
Locatie | KOERS. Museum van de Wielersport
Prijs | De zoektocht voor kinderen tot 6 jaar is gratis (inclusief beloning uit de Schatkist van Vlieg), het Roadbook voor kinderen tussen 6 en 12 jaar kost 7 euro (inclusief smaakboekje van Vlieg)
Meer info | www.koersmuseum.be of 051 26 24 00

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
KOERS. Museum van de Wielersport
Polenplein 15, 8800 Roeselare
Wanneer
Van 29 juni 2019 tot 1 september 2019
Organisatie
KOERS. Museum van de Wielersport
Prijs
€ 7,0 Basistarief: 7,00 €; 0-6 jarigen: 0,00 €
Contact
koersmuseum@roeselare.be
Telefoonnummer: 051 26 24 00
Trefwoorden
zomervanrsl, SVVRegen, uitinmidwest
Links
x
Kan ik je helpen?