Schilderlessen klassiek realisme

Thema: Schilderkunst
Van 4 tot 16 juni, elke weekdag van 18u tot 21u kan je je creatief komen uitleven bij ons in de shop. Niet zomaar uitleven, maar net zoals een 19e eeuwse schilder het zou doen.
In een korte maar erg krachtige opleiding leren wij u alle kneepjes van het vak. Je leert op zoek te gaan naar de juiste compositie, de juiste lichtinval, de vele details waar je in eerste instantie niet op let en nog zoveel meer.

De lessen worden gegeven door Taylor Scarlett Powell. Met haar aan jouw zijde kan er eigenlijk al niet veel meer misgaan. Ze studeerde af aan The Florence Academy of Art en ging er daarna zelf als leerkracht aan de slag. Taylor is afkomstig uit Kroatië. Daarom zullen deze lessen doorgaan in het Engels.

Per lessenreeks aanvaarden we 5 personen. Op die manier kunnen we jou een optimale persoonlijke begeleiding aanbieden. Kan je al goed schilderen of is dit de eerste keer dat je een penseel vastneemt? Dit maakt allemaal niets uit. Je hoeft dus geen tattoo-artiest of kunstenaar te zijn. Onze leerkracht zorgt ervoor dat de begeleiding aangepast wordt aan jouw niveau!

In plaats van deze lessen te verspreiden over een volledig jaar, gaan we 10 weekdagen 3 uren intensief aan de slag. Op die manier kunnen we doelgerichter aan het werk gaan en zal de nodige focus veel langer blijven.


Heb je nog geen schildersmateriaal om handen thuis? Niet getreurd!
Je kan voor een voordelige prijs een pakketje aankopen bij Taylor waarin alles zit wat je nodig zal hebben.

De prijs is €500 voor 10 lessen van 3 uren. De BTW is hier nog niet in inbegrepen.

Inschrijven: info@inksaneartacademy.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Inksane Art Academy
Ardooisesteenweg 166, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 500,0 Basistarief: 500,00 €
Thema
  • Schilderkunst
x
Kan ik je helpen?