Sinterklaas parade #vanrsl

VERHUIS NAAR TRAX-SITE
De TRAX-site kan afgesloten worden om zo alles veilig te organiseren. Sinterklaas komt daar met zijn pieten om 15 uur aan. De parade duurt ongeveer zo'n 45-tal minuten. Gezien we COVID Safe Tickets scannen aan de ingang en lange wachtrijen willen vermijden, raden we je aan om tijdig te komen.

Dit evenement is gratis en voor iedereen toegankelijk na het tonen van het COVID Safe Ticket én het dragen van een mondmasker (vanaf 10 jaar).

Er werd een maximum capaciteit bepaald van 2400 deelnemers. Daarnaast is er crowdcontrol voorzien om alles in goede banen te leiden.

TOTAALSPEKTAKEL
Op een attractieve en kindvriendelijke manier zorgen kleurrijke figuranten en prachtige praalwagens voor een magisch moment bij de kinderen. Stad Roeselare zorgde in samenwerking met evenementenpartner Twice voor een versie die gezelligheid, nostalgie en kinderlijk enthousiasme koppelt aan professionaliteit, veiligheid en kwaliteit. De Stad zet haar beste beentje voor om het evenement volledig coronaveilig te laten plaatsvinden.

PARKEERTIPS
We raden aan om te parkeren op de Parking Ooststraat-Station (ingang Jules Lagaelaan 23) of de Moermanparking (ingang chicoreistraat).

SHARING IS CARING
Deel gerust jullie foto's op sociale media met #sinterklaasvanrsl.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
TRAX
traxweg 1, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stad Roeselare
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
vrijetijd@roeselare.be
Telefoonnummer: 051 26 24 00
Trefwoorden
vanrsl, sinterklaas, roetpieten, parade, visitroeselare
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?