Test-event duurzame alternatieven voor koning (stads)auto

Misschien ben je daarom wel aan het overwegen om je auto aan de kant te schuiven en plaats te maken voor een vlotter alternatief? We helpen je graag om de knoop door te hakken.


In het kader van Autoloze Zondag organiseren we in samenwerking met de Stad Roeselare en Bike Republic een test-event voor duurzame alternatieven voor koning (stads)auto.


Een elektrische fiets? Of een Speed Pedelec? Moeten er ook kinderen mee? Dan misschien toch beter een bakfiets of een mama-fiets? Keuzes in overvloed! Maar wat kies je nu best?


Op zondag 19 september van 13u tot 18u kan je in de Henri Horriestraat terecht om het allemaal uit te proberen. Wij voorzien een peloton aan experts die al je vragen beantwoorden (van technische vragen tot vragen over wetgeving) en uiteraard ook een heel pak testfietsen. Testen, vergelijken, vragen... het kan allemaal! En dat uiteraard allemaal zonder aankoopverplichting. Straffer nog: kopen kan er niet, daarvoor verwijzen we jou graag door naar de fietshandelaar.


I.s.m. ARhus, Stad Roeselare en Bike Republic (Colruyt Group) i.h.k.v. Autoloze zondag

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Henri Horriestraat
Henri Horriestraat, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Kenniscentrum ARhus
Prijs
gratis Basistarief: 0,00 €
Contact
info@arhus.be
Telefoonnummer: 051 69 18 00
Trefwoorden
ARhusRSL, duurzaamheid, fietsen, steps, toonmoment, autoloze zondag, week van de mobiliteit, B_out, sport, gezin, visitroeselare
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?