Theater Antigone

Soms fantaseer ik dat mijn vader niet mijn echte vader is. Als kind verzon ik hele scenario’s over hoe mijn vader verongelukt, gevlucht of ontvoerd was en dan vervangen was door een andere man. Hebt gij daar nog nooit over nagedacht? Eerlijk? Ik weet wel dat mijn vader mijn vader is maar toch. Het is makkelijker om dat zo te denken. Het zou in ieder geval een hoop verklaren.

Mijn dochter… tja. Hebt gij nooit getwijfeld? Eerlijk hé. Soms denk ik daaraan. Dat mijn dochter niet mijn dochter is. Ik weet het wel dat ze mijn dochter is, dat weet ik wel. Het is makkelijker om dat zo te denken. Het zou in ieder geval een hoop verklaren.

Michaël Vandewalle (o.a. ‘Lanterna Magica’) laat hen op tragikomische wijze toenadering zoeken.
Over de bijzondere, soms stuntelige relatie tussen een vader en een dochter. Vaak zoekend, soms botsend en soms als een vis in het water.

Regie: Michaël Vandewalle - Spel: Joke Emmers & Jos Verbist - Tekst: Stefanie Claes - Scenografie: Geert Vandewalle - Kostuums: Marij De Brabandere - Licht & Geluid: Maarten Thorrez & Niels Vanherpe - Met de steun van: de TaxShelter van de Belgische Federale Overheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Cultuurcentrum De Spil
Hippoliet Spilleboutdreef 1, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Cultuurcentrum De Spil
Prijs
€ 15,0 Basistarief: 15,00 €; Voorverkoop: 14,00 €; Vrijetijdspas: 7,50 €; -26 jaar: 9,00 €
Reservatie
Telefoonnummer: 051/26.57.00
Contact
info@despil.be
Trefwoorden
Bevestigd2020
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?