Toneelvoorstelling: Kerstzaken & Het tasje

Het is de periode vlak voor de kerstdagen.
Henrie Deceuninck is eigenaar van een autozaak/garage en denkt alleen maar aan werken en geld verdienen. Zijn zaken zijn dan ook van twijfelachtige aard.
Rita en de medewerksters Petra en Nora zien het ook liever anders. Het kan zo niet langer. Een inspecteur komt de boeken controleren.
Een wrak van een rood “Fordje” verkopen is de druppel. Komt alles goed?
Natuurlijk: Alle problemen worden opgelost en Kerstdag wordt zoals ieder jaar een vredevol feest.


2) HET TASJE

Terwijl Liesbeth denkt dat haar man een intensieve zakenbespreking voert, zet Frank in werkelijkheid de bloemetjes buiten.
Als hij weer eens laat thuis gekomen is en Liesbeth op haar tenen door het huis loopt om hem de kans te geven uit te slapen wordt er door de taxichauffeur een handtasje afgegeven dat de vorige avond in de taxi is blijven liggen waarmee Frank naar huis gekomen is.
Als dan niet veel later de postbode een rekening brengt van een diner dansant voor twee personen eist Liesbeth opheldering.
Frank beseft dat hij zich lelijk in de nesten heeft gewerkt en zoekt wanhopig naar een oplossing voor het ontstane probleem.
Hij denkt de oplossing gevonden te hebben door tegen zijn vrouw te zeggen dat hij een oud liefje heeft ontmoet, waarmee hij samen was lang voor hij Liesbeth kende.
Anita de vrouw in kwestie weet niet beter dan dat Frank vrijgezel is en samenwoont met zijn ongetrouwde zuster
Nietsvermoedend belt Anita dan ook bij de Familie Vanneste aan en vraagt haar handtas terug.
Nadat Liesbeth en Anita er achter zijn gekomen dat Frank hen allebei heeft bedrogen besluiten ze samen om hem een lesje te leren.
Wanneer dan de zus van Anita, Marijke ten tonele verschijnt en beweert de vroegere geliefde van frank te zijn wordt de zaak heel verwarrend.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Dienstencentrum Ten Elsberge
Mandellaan 101, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Prijs
€ 8,0 Basistarief: 8,00 €
x
Kan ik je helpen?