Week van de Belgische mode

De Week van de Belgische mode is een initiatief van Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel en Creamoda, de Belgische modefederatie voor merken en producenten. Roeselare maakte in 2019 als gaststad de eerste editie van de Week van de Belgische mode mee tot een absoluut succes. Met maar liefst 65 deelnemende Belgische merken en 850 deelnemende modewinkels maakten we België opnieuw trots op zijn mode.

Wist je dat je in Roeselare in maar liefst 60 winkels Belgische mode kunt shoppen? Jawel, Roeselare is dé gezelligste winkelstad van West-Vlaanderen!

De Roeselaarse winkels die deelnemen aan de Week herken je aan een duidelijke eyecatcher in de Belgische driekleur. Bij sommige adresjes scoor je bij je aankoop ook een leuk geschenk, fijne korting of de speciale Week van de Belgische Mode-tote bag, die door Belgisch illustratrice Klaartje Busselot werd vormgegeven.

WIN ÉÉN VAN DE 10 CADEAUBONNEN VAN 500 EURO SHOPTEGOED
Shop van maandag 11 tem zaterdag 16 oktober bij één of meerdere van deze winkeliers en maak kans op shoppingbudget van €500. Vul daartoe het wedstrijdformulier in, dat je ontvangt bij jouw aankoop in de deelnemende winkels en deponeer het volledig ingevuld in de Week van de Belgische Mode brievenbus bij Gerry Weber (Grote Markt) of bij Pips Pillino (Ooststraat) en dit uiterlijk op zaterdag 16 oktober om 18.30 u. De winnaars worden getrokken op dinsdag 19 oktober onder toezicht van het Dagelijks Bestuur van vzw Shopping Roeselare en worden persoonlijk verwittigd.

Bovendien smul gratis op zaterdag 16 oktober van een heerlijke portie Belgische frietjes. Meer info in de deelnemende winkels. Kijk ook op www.shoppingroeselare.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kernwinkelgebied
Grote Markt, 8800 Roeselare
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Stad Roeselare
Trefwoorden
visitroeselare
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?