Zomerwerkdag in 'De Kleiputten'

Opgelet: Vergeet niet om je in te schrijven voor deze activiteit én breng een mondmasker mee.
 
Kom deze zomerdag naar ‘De Kleiputten’, onze bijzondere brok natuur dicht bij huis. Samen vliegen we er in om te graven, te maaien en te snoeien, om nestkasten te controleren, rietmaaisel af te voeren en takkenwallen bij te vullen. 
 
Grijp deze kans om de handen uit de mouwen te steken in dit natte stukje natuur. Na die gekortwiekte lente, waarin ook de poorten van ons natuurgebied noodgedwongen dicht bleven, is het vast een verademing om hier samen met andere natuurliefhebbers aan de slag te gaan. 
 
Uiteraard doen we dat, indien nodig, op een veilige afstand van elkaar, verspreid over het hele natuurgebied. Wij zorgen alvast voor alle werkgerief. Ook stevige werkhandschoenen hebben we voor iedereen beschikbaar. 
 
Als het opnieuw zou mogen slepen we ’s middags voor alle werklustigen een smakelijke picknick en de nodige verfrissingen aan en sluiten we de namiddag rond 16 u. af met een barbecue en groentenbuffet.
 
Graag krijgen we vooraf een seintje als je van de partij zal zijn. Zo weten onze gelegenheidskoks meteen wat ze moeten voorzien. Idem als je enkel in de voor- of namiddag kan helpen. 
Waar
Kleiputten Rumbeke
Babilliestraat z. nr. , 8800 Rumbeke
Wanneer
08/08 at 09:00
Organisatie
Natuurpunt Mandelstreke
Reservatie
Sign Up, Sign Up
Contact
natuur.mandelstreke@gmail.com
Telefoonnummer: 0484/658.233
Trefwoorden
erkend SCVW, Natuurpunt, beheerwerken, Corona-proof, bevestigd2020
Links
x
Kan ik je helpen?