Zomerwerkdag in 'De Kleiputten'

Opgelet: Vergeet niet om je in te schrijven voor deze activiteit én breng een mondmasker mee.
 
Vorig jaar kregen we er de kans niet toe, maar dit jaar gaan we weer aan de slag in dit mooie natuurgebied. Voor het achterstallige beheerwerk hebben we veel handen nodig en ondertussen zal iedereen wel supergemotiveerd zijn, zeker? ;-)
 
Grijp je kans om een handje toe te steken in dit stukje natte natuur. Een opluchting om, na al die eenzame maanden, weer samen de handen uit de mouwen te mogen steken. Een verademing! Dit wordt een herontdekking, na anderhalf jaar waarin niets meer vanzelfsprekend was.
 
De poorten van het gebied zijn nog niet zo lang geleden weer op een kier gegaan en vandaag staan ze wagenwijd open om jullie welkom te heten. Samen vliegen we er in om te graven, te maaien en te snoeien, om nestkasten te controleren, rietmaaisel af te voeren en takkenwallen bij te vullen. Wij zorgen alvast voor alle werkgerief, stevig werkhandschoenen inbegrepen.
 
’s Middags slepen we voor alle werklustigen een smakelijke picknick en de nodige verfrissingen aan. En als de omstandigheden het toelaten, sluiten we tegen 16 u af met een barbecue en een groentenbuffet.
 
Graag krijgen we vooraf een seintje als je van de partij zal zijn. Zo weten onze gelegenheidskoks meteen wat ze moeten voorzien. Idem als je enkel in de voor- of namiddag kan komen. 
 
Afspraak op de parking van ‘De Kleiputten’. Meer info en aanmelden bij Piet.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Waar
Kleiputten Rumbeke
Babilliestraat z. nr. , 8800 Rumbeke
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Natuurpunt Mandelstreke
Contact
natuur.mandelstreke@gmail.com
Telefoonnummer: 0484/658.233
Trefwoorden
Erkend-SCVW, Natuurpunt, Beheerwerken
Links
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?