Cambio: een extra deelwagen voor Roeselare!

12 juni 2019

Met z’n allen nemen we teveel de wagen voor korte afstanden. Met z’n allen staan we teveel stil met die wagen. En dat een wagen handenvol geld kost, dat wist je ook al. Autodelen probeert hier een antwoord op te bieden en wordt steeds populairder. Cambio is één van de belangrijkste aanbieders op het vlak van autodelen. Cambio is Spaans voor delen, werd opgericht in Duitsland en is al enige tijd in België actief.

Ook in Roeselare is Cambio een succes! Elke Cambio-wagen wordt bij ons meer dan één keer per dag gebruikt door een groep van 260 verschillende gebruikers. Niet enkel het gebruik van Cambio steeg in de voorbije periode, ook het aantal keer dat een reservatie werd geweigerd nam toe. Om tegemoet te komen aan die stijgende vraag, breidt de stad Roeselare het aanbod in het centrum uit met een extra wagen. Het gebruik van de bestaande deelwagen aan het station van Roeselare ligt hoog, vandaar de keuze om hier een bijkomende wagen te voorzien.

Vanaf 18 juni kunnen Cambioleden gebruik maken van deze tweede Cambio-wagen ter hoogte van de kortparkeerzone aan de Gasstraat. In totaal zijn er in Roeselare nu vier deelwagens van Cambio ter beschikking, waaronder ook één aan de Botermarkt en één in de Brugsesteenweg ter hoogte van AZ Delta.

  • logo Cambio
logo Cambio
x
Kan ik je helpen?