Culinaire beleving met Rodenbachbieren

3 april 2018

Een avondje ondergedompeld worden in het Roeselaarse heerlijk roodbruin bier. Dat is het opzet van de workshop Koken en cocktails maken met Rodenbach op 30 april in de Paterskerk.

Maandag 30 april pakt dienst Toerisme uit met een culinaire beleving met Rodenbachbieren. In de Paterskerk laten drie stadsgenoten je telkens op een andere manier genieten van dit Roeselaars bruintje. Ladychef Sofie Gaytant, cocktailshaker Lowie Duthoit en biersommelier Belinda Eelbode schotelen lekkere bereidingen, verrassende cocktails en schuimende proevertjes voor. Triple plezier gegarandeerd!

De workshop start om 18 u. in de Paterskerk. Inschrijven vóór 23 april kan via toerisme [at] roeselare.be of 051 29 96 00. Deelnemen kost 5 euro. In die prijs zitten proevertjes en cocktails inbegrepen.

Meer info: http://www.toerismeroeselare.be/nieuws/nieuwsbericht/news/proef-roeselare/