Heerlijk picknicken in het groen

22 mei 2023

Tot eind september kan je opnieuw genieten van een heerlijke picknick met lokaal lekkers. Net als vorig jaar zijn er picknickkasten in het Sterrebos en in het Stadspark. Dit jaar is er in het Bergmolenbos een derde picknickplek.

Je kiest niet alleen je picknickplek, maar ook de inhoud van je picknickmand. Een standaardmand bevat lokaal lekkers: van stokbroodjes met beleg over ovenkoek met zalm en groentjes tot fruit en muffin als dessert. Mag het nog meer zijn dan ga je voor de luxemand met extra hartigs én bubbels. En ook de kinderen eten mee, want voor hen is er een aangepaste mand met gezonde lekkernijen. De manden worden met zorg samengesteld door bakkerij en koffiebar Wivine uit Roeselare, tevens een Leiespot! 

Hoe werkt het?  Simpel: reserveer jouw gewenste picknickmand op jouw voorkeurplek telefonisch of via mail. Een picknick voor twee heb je al voor 39 euro. Na betaling wordt jouw bestelling op de afgesproken dag in de gesloten picknickkast geplaatst. Via een code, die je via sms ontvangt, kan je de kast openen. Daarna kan de picknickpret beginnen. Smakelijk!  

Meer info en reservatie: www.visitroeselare.be  

  • gezin picknickt op deken in het bergmolenbos
Toon vergrote weergave in een popup (gezin picknickt op deken in het bergmolenbos)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?