Kerstmuziek van eigen bodem

14 december 2021

Met KerstRadio #VANRSL en kerstmuziek van op de beiaard pakt Stad Roeselare in de gezelligste tijd van het jaar uit met muziek van eigen bodem.

KerstRadio #VANRSL

Roeselaarse koren en harmoniën brengen zowel klassiekers, internationale kersthits en filmuziek ten berde. Stem van maandag 20 december t.e.m. zaterdag 25 december (met uitzondering van woensdag 22 december) van 14 u. tot 15 u. af op radiobingo.be of 97.4 fm en geniet vanuit je zetel of op je werkplek van kerstmuziek van eigen bodem.

Na die week gaat Radio Bingo nog tot en met zondag 9 januari 2022 verder met Winterradio Bingo. Dompel je onder in een winterse warme sfeer met gezellige kerstmuziek en echte partyklassiekers om de overgang van oud naar nieuw te vieren!

https://visitroeselare.be/nl/zien-en-doen/kerst-vanrsl/kerstradio-vanrsl

kerstmuziek van op de beiaard

Ook stadsbeiaardier Koen Cosaert en adjunct-beiaardier Wim Berteloot zorgen tijdens de eindejaarsperiode voor sfeervolle kerstmuziek en dat doen ze vanaf de toren van de Sint-Michielskerk. Tot en met zondag 9 januari klinkt de beiaard iedere zaterdag en zondag in volle glorie telkens van 14 u. tot 15 u. Enkel op nieuwjaar, zaterdag 1 januari, wordt de beiaard niet bespeeld.

https://visitroeselare.be/nl/zien-en-doen/kerst-vanrsl/kerstmuziek-vanop-de-beiaard

  • kerstballen op notenbalk
Toon vergrote weergave in een popup (kerstballen op notenbalk)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?