Maand van de markt

27 maart 2024

Winkel lokaal en win

Op de Roeselaarse markt winkel je elke dinsdagvoormiddag lekker lokaal. En gedurende heel de maand april maak je kans op heerlijke prijzen. Drie winnaars winnen een hoofdprijs t.w.v. 250 euro.  

Bij iedere aankoop ontvang je een flyer met een unieke code. Hoe meer je winkelt, hoe meer kans je dus maakt om één van de prijzen te bemachtigen. Om deel te nemen, registreer je je code via maandvandemarkt.be.  

Liever niet online? Je kan ook je invulformulier deponeren in de wedstrijdbox op de Grote Markt naast het Kiwanis standbeeld en op het Polenplein naast de ingang van het VISO.  

Van een weekend weg tot een pakket heerlijke marktproducten 

Deelnemers maken kans op maar liefst 30 prijzenpakketten. In totaal vallen er drie hoofdprijzen t.w.v. 250 euro te winnen en 27 prijzenpakketten met lokale producten en kortingsbonnen. Naast de 30 prijzen van de Roeselaarse marktraad ding je ook mee naar zes provinciale prijzen: een weekend ter waarde van 600 euro en vijf cadeaubonnen ter waarde van 100 euro voor een etentje bij een Lekkere Westen Chef. De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd en kunnen hun prijs in ontvangst nemen op de markt van 7 mei. 

  • Campagnebeeld maand van de markt
Toon vergrote weergave in een popup (Campagnebeeld maand van de markt)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?