Nieuws

  • Sprookjes #VANRSL - afsluitmoment zomerspeelplaats 2019
19 september 2019

 Naar jaarlijkse gewoonte konden de kinderen zich de voorbije zomermaanden uitleven op het tijdelijke speelplein op het Stationsplein. De Zomerspeelplaats bood ook nu weer massa’s gratis plezier en ontpopte zich als een fijne ontmoetingsplaats voor jong en oud!

17 september 2019

Op 4 oktober gaan de stadsmedewerkers op teambuilding. Stadhuis, Welzijnshuis, STAT en Koers zijn gesloten. De recyclageparken en de sportaccommodaties blijven open. 

  • Godelieve leeft
17 september 2019

De komende jaren zet de stad in om de leefbaarheid in de Godelievewijk te verbeteren. Met de maatregelen die we vandaag aan de inwoners voorstellen, willen we een oplossing aanreiken voor hun bekommernissen.

  • Week van de mobiliteit
6 september 2019

Autovrije Zondag geeft op zondag 22 september de stad terug aan de fietsers, wandelaars en spelende kinderen. Goed voor de luchtkwaliteit, voor onze gezondheid én voor de bewustmaking van ieders rol in het beperken van de CO2-uitstoot.

11 september 2019

Roeselare zet in op bewustwording rond gamen en schermtijd

Klikken doet kicken

  • OPROEP innovatieve projecten voor en door handelaars
10 september 2019

Ben je handelaar?

Sla de handen in elkaar en creëer samen meer sfeer en beleving in de kern!

Werk samen met andere handelaars en dien een innovatief project in om jouw handelskern aantrekkelijker te maken!

  • SBS De Brug
9 september 2019

Vlaams minister van Omgeving, Natuur en Landbouw Koen Van den Heuvel geeft in totaal vijf miljoen euro aan 22 Proeftuinen Ontharding. Uit de 138 dossiers die werden ingediend worden ook twee Roeselaarse onthardingsprojecten gesubsidieerd en ondersteund via projectbegeleiding.

  • Feestnamiddag senioren
2 september 2019

De Seniorenadviesraad organiseert jaarlijks enkele activiteiten, gericht naar alle senioren. Eén van die activiteiten is de Feestnamiddag voor senioren. Deze vindt plaats op dinsdag 8 oktober 2019, met optredens van ‘Twilight’ en ‘De Stardancers’.

Wil jij er ook bij zijn? 

22 augustus 2019

Woensdag 28 augustus starten werken in de Rumbeeksesteenweg. Het betreft vernieuwen van de waterleiding en overkoppelingen. Van de gelegenheid zal gebruik gemaakt worden om het fietspad in rode klinkers aan te leggen.