Moederdagactie van Koop in RSL zet ook zorghelden in de bloemetjes

22 april 2020

10 mei komt er aan en dat is …. Moederdag! Voor velen onder ons is het al een hele tijd geleden dat we onze allerliefste mama konden zien, laat staan eens goed vastpakken. Hét moment dus om ze eens op een andere manier te verwennen. En hoe kan dat beter dan met een lokaal gekocht geschenk?

Daarvoor lanceert Koop in RSL vanaf maandag 27 april een Moederdagactie die niet alleen de mama’s maar ook de zorghelden in de bloemetjes zet!

Koop in RSL (www.roeselare.be/kooplokaal) is het platform dat enkele weken geleden gelanceerd werd om de lokale handelaars en horeca #VANRSL een hart onder de riem te steken en de nodige zuurstof te geven in deze moeilijke tijden.

Naast een overzicht van alle handelaars, horeca en landbouwers waar je tijdens deze Coronacrisis nog steeds terecht kan voor een bestelling of take-away, kan je er ook terecht voor het kopen van waardebonnen. Ook door een waardebon te kopen, toon je je solidariteit! Straks kan jij of je mama de bon terug inwisselen en genieten van een fijne shoppingdag en heerlijke qualitytime in ons fantastisch Roeselare! 

Moederdagactie

Per lokaal gekocht geschenk of waardebon voor Moederdag, voorziet de Stad op 12 mei (Dag van de zorg) een bedrag voor de zorgsector. Aan enkele zorghelden kan zo ook een lokaal geschenk gegeven worden! Aan elk geschenkje wordt een persoonlijk woordje van dank bevestigd van de consument. Bovendien maakt de consument kans op een Roeselaarse kadobon.

Zo bedanken we iedereen die ook voor moederdag lokaal aankoopt én bedanken we onze zorghelden!

Praktisch

  • Wie tussen 27 april en 10 mei aankoopt bij een van de handelaars / horeca die op het platform Koop in RSL staan, krijgt bij z’n aankoop een infokaartje met unieke code. Zo’n kaartje krijg je zowel bij een thuislevering, bij het ophalen van je bestelling als bij het aankopen van een waardebon.
  • Je aankoop kan je registreren met jouw unieke code op Koop in RSL (www.roeselare.be/kooplokaal). Voeg ook jouw persoonlijk woordje van dank aan de zorgsector toe! Door jouw aankoop te registeren, maak je bovendien kans op een Roeselare kadobon!
  • Deze persoonlijke boodschappen worden door de Stad bevestigd aan de geschenkjes voor vele helden uit de zorgsector.

Zelf handelaar/horeca en nog niet geregistreerd?

Als handelaar en horecazaak kan je je zaak alsnog registreren op het platform Koop in RSL! Dit kan eenvoudig door een webformulier (https://www.roeselare.be/formulier/registreer-jouw-initiatief-als-lokale-handelaar) in te vullen. Ook deelnemen aan deze en toekomstige acties is dan mogelijk!

Op beide sites voor waardebonnen kan je als handelaar / horeca eveneens gratis registreren. Beschik je bij www.roeselarekomtterug.be niet zelf over een online waardebonsysteem, dan kan je heel eenvoudig en aan een voordelig tarief intekenen op het systeem KIVALO.

  • Koop lokaal
Toon vergrote weergave in een popup (Koop lokaal)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?