Neem deel aan de hondenwandeling

Op 17 september kunnen honden en hun begeleider meestappen met een geleide wandeling. Roeselare opent hiermee officieel de bewegwijzerde korte hondenwandeling.

Roeselare is twee bewegwijzerde hondenwandelingen rijk.

De wandeling van 13 km brengt de hond en zijn baasje door de groene rand langs het Bergmolenbos en de Kleiputten. Starten en eindigen kan aan de kerk van Rumbeke.

De wandeling van 7 km start aan de hondenloopweide aan de spiraalbrug in de Koning Albert-I-laan en is eveneens een lus. Die wandeling is een ontmoeting met de stad waarbij je ook met groene plekjes als Geitenpark, Grote Bassin en De Mandel kennis maakt.

Beide wandelingen zijn veilige gemarkeerde routes. Langs de hondenwandelingen staan voldoende voorzieningen waar hondenbaasjes de zakjes met hondenpoep kunnen weggooien. Opgeruimd staat netjes!

Zondag 17 september zetten we de hondenwandelingen in de kijker met een geleide wandeling voor honden met hun begeleider. Om 10 u. start de wandeling aan de hondenloopweide. Er is een verfrissende tussenstop voorzien aan het dierenasiel.