Nieuwe lessenreeksen starten en sterker op het internet

9 Januari 2019

De lessenreeksen Starten op het internet en Sterker op het internet worden dit voorjaar  hernomen. Nieuw zijn de cursussen voor smartphone en tablet.

Computer en internet zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: informatie opzoeken, contact houden via Facebook, een job vinden, het e-loket van de stad gebruiken, …  Stad Roeselare, ARhus en Zorgbedrijf Roeselare organiseren dit najaar opnieuw de succesvolle cursussen Starten op het internet en de vervolgreeks Sterker op het internet. De cursussen gaan op een rustig tempo, iedereen kan deelnemen. Ze zijn kort, toegankelijk en betaalbaar, een ideale kennismaking met het internet. 

Nieuw is dat de reeks Starten op het internet opgesplitst wordt volgens toestel, er zijn telkens 10 lessen voor werken met computer (Windows), Android (smartphone of tablet) of iOS (voor Apple iPhone of Apple iPad).  

Alle cursussen starten in de week van 11 februari en bestaan uit 10 lessen, telkens van 18 u. tot 21.15 u. De lessen gaan door in dienstencentra Schiervelde of Ten Elsberge. Inschrijven voor alle cursussen kan bij de dienstencentra, het Welzijnshuis,  het Vrijetijdspunt en in ARhus afdeling De Munt. 

Meer informatie in ARhus via 051 69 18 00.