Oltegoare bonnenkrant in jouw bus

3 juni 2020

Als het nog niet gebeurd zou zijn, valt een dezer de Oltegoare bonnenkrant in je bus. Met deze bonnenkrant steunt de Stad de handelaars die een verplichte sluitingsperiode hebben gekend tijdens de coronacrisis. Dat doet ze door de Roeselarenaar een extra stimulans te geven om lokaal te shoppen!

De Oltegoare bonnenkrant is het mooie resultaat van een samenwerking tussen de stad Roeselare, de handelaars en de Krant van West-Vlaanderen. De actie werd uitgewerkt door de dienst Economie van de Stad in het kader van het relanceplan dat allerlei acties en initiatieven van het stadsbestuur omvat om die sectoren en mensen te ondersteunen die het zwaarst hebben geleden onder de coronacrisis.

De bonnenkrant werd uitgebracht om de Roeselaarse handelaars te ondersteunen die een verplichte sluitingsperiode hebben gekend omwille van de coronamaatregelen.

Met deze bonnenkrant wil de Stad de Roeselarenaar een extra stimulans geven om lokaal zijn inkopen te doen. Want naast de promotie van de bonnen zelf, is er ook nog een eenvoudige stempelactie aan gekoppeld.  Wie een aankoop doet bij zes deelnemende bonnenzaken, kan de spaarkaart in ARhus of het Vrijetijdspunt inruilen voor een Roeselare Kadobon ter waarde van 25 euro. De bonnenkrant en de kadobonnen voor de eerste 2000 volle spaarkaarten worden gefinancierd door de Stad.

  • Foto bonnenkrant
Foto bonnenkrant
x
Kan ik je helpen?