Nieuws

24 mei 2018

Ben je al helemaal in vakantiestemming en kan je niet wachten om op reis te vertrekken? Laat problemen met paperassen je vakantie niet bederven en controleer of je alle nodige documenten hebt en of ze nog geldig zijn! Twijfel je?

22 mei 2018

Voor het ontwerp van de nieuwe woonwijk aan de Gitsbergstraat in Roeselare gaat het stadsbestuur voluit voor co-creatie.

17 mei 2018

Het OCMW Roeselare verkoopt, in samenwerking met het sociaal verhuurkantoor, een aantal woningen met renovatieverplichting. Het gaat over twee rijwoningen, één rijwoning met afzonderlijke garage en één appartement in Roeselare. Het dossier kan je t.e.m.

4 mei 2018

Een leeftijdsvriendelijke stad is een inclusieve en toegankelijke omgeving die actief ouder worden promoot.

24 april 2018

Het landschapsinrichtingsproject Water-Land-Schap ontvangt 5 miljoen euro voor het uitwerken van de geselecteerde projecten rond watergerelateerde problemen.

23 april 2018

De stad wenst verder werk te maken van het onderhoud en instandhouding van haar religieus, militair en historisch erfgoed
Zowel de stadsdiensten, de leerwerkplaats 'Do-Kit', gespecialiseerde firma’s als inwoners van de stad zelf, nemen die taak voor hun rekening.

19 april 2018

De stad verkoopt een stadsdeel, begrensd door de spoorweg Kortrijk-Brugge en de Koning Leopold III-laan als ontsluiting. De verkoop wordt georganiseerd met een ‘verkoop onder voorwaarden’, waarbij ook aandacht is voor het verbinden, het verduurzamen en het verbeteren van de leefkwaliteit in de...

19 april 2018

Elk Telt wil innovatieve projecten subsidiëren binnen de Stad Roeselare om zo de kansen voor alle inwoners te verhogen en er voor te zorgen dat ieder individu binnen onze stad meetelt.

17 april 2018

Sinds mensenheugenis heeft de kat de harten van veel mensen veroverd. Als populairste huisdier is de kat niet uit onze samenleving weg te denken.

13 april 2018

Maandag 16 april voert het Agentschap voor Wegen en Verkeer enkele ingrepen uit op de rotonde Meiboomlaan. Dankzij het aanbrengen van nieuwe wegmarkeringen en paaltjes zal de veiligheid voor de fietser hier verhogen.