Proefproject Beter Renoveren in Rumbeke

6 oktober 2021

Het is niet steeds eenvoudig om je woning energiezuinig te maken. Wanneer je samen met Beter Renoveren op renovatiereis vertrekt, staat men voor je klaar tijdens elke stap van je project en helpt men je om de juiste aannemers én premies te vinden. Zo helpt de Stad via de one-stop-shop van Beter Renoveren de inwoners van Rumbeke om hun woning comfortabeler, zuiniger en future-proof te maken. Specialisten met kennis van zaken nemen je woning vrijblijvend onder de loep en stellen een renovatieplan op maat voor.

De renovatiereis start met een vrijblijvende gratis energiescan met een renovatierapport als resultaat. Naast dit rapport krijg je specifieke en gebudgetteerde renovatietips én kan je meteen offertes aanvragen. Deze renovatietips geven je informatie over de meest zinvolle en energiebesparende renovaties voor jouw specifieke woning. Daarnaast ontvang je een overzicht van premies, financieringsmogelijkheden via een groene lening en de terugverdientijd van investeringen.

Geïnteresseerd? Surf dan snel naar het platform Beter Renoveren en vraag jouw gratis energiescan aan!

De renovatie van je woning heeft heel wat voordelen. Eerst en vooral is een goed geïsoleerde en geventileerde woning veel comfortabeler om in te leven. Je hebt minder last van vocht, je woning blijft koeler in de zomer en in de winter is het binnen heerlijk warm. Daarnaast doet een goed geïsoleerde woning je energiefactuur fors dalen. Met een goede isolatie en een zuinige verwarmingsinstallatie bespaar je al snel meer dan 1000 euro per jaar. Naast de besparing op je energiefactuur, stijgt ook de waarde van je woning. Ten slotte is renoveren ook goed voor het klimaat. Minder energie verbruiken betekent ook minder CO2-uitstoot. Dat is belangrijk in de strijd tegen de klimaatopwarming. Met het plaatsen van zonnepanelen of een warmtepomp verklein je nog extra je ecologische voetafdruk!

Op dit manier draag je ook bij aan de Klimaatswitch #VANRSL. ’t Is schoon wat we samen doen voor onze toekomst!

  • huis renoveren
Toon vergrote weergave in een popup (huis renoveren)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?