QVAX opnieuw beschikbaar voor boostervaccinatie

7 december 2021

Vanaf deze week is QVAX opnieuw beschikbaar. Alle meerderjarigen die in aanmerking komen kunnen zich op deze elektronische reservelijst inschrijven om sneller uitgenodigd te worden voor de boosterprik.

Het vaccinatiecentrum Midden-West Vlaanderen (voor de inwoners van Roeselare, Ardooie, Moorslede, Hooglede, Lichtervelde en Staden) kan uit deze reservelijst putten wanneer er voldoende capaciteit en vaccins ter beschikking zijn. Op die manier gaan er geen vaccins verloren wanneer er op het einde van de dag een overschot is?

Inschrijven doe je via www.qvax.be

Inschrijven op QVAX geeft geen garantie op een effectieve uitnodiging. Dit hangt af van de beschikbaarheid van capaciteit, vaccins en prioriteit voor andere inschrijvers op de wachtlijst. De uitnodiging verloopt volgens dalende leeftijd, en op voorwaarde dat er voldoende tijd zit tussen je basis- en boostervaccin (2 maanden voor Johnson & Johnson, 4 maanden voor Astra-Zeneca en 6 maanden voor Pfizer)

Wie in aanmerking komt, ontvangt een sms en e-mail met de vraag om snel te reageren, meteen online te bevestigen om een vrijgekomen plaats in te nemen en naar het vaccinatiecentrum te komen.

Het callcentrum van het vaccinatiecentrum gaat er even tussenuit

Het callcentrum in de Diksmuidsesteenweg is niet bereikbaar van 24 tot en met 26 december en van 31 december tot en met 2 januari. Informatie opvragen of een afspraak verplaatsen kan tijdens die twee verlengde weekends niet.

Voor info over vaccineren kan je steeds terecht op www.laatjevaccineren.be

  • prik in de arm
Toon vergrote weergave in een popup (prik in de arm)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?