Ravotten in Rumbeke

16 december 2021

Drie speelzons in Rumbeke werden aangepakt. De komende weken en maanden kunnen speelvogels er zich volop uitleven: ravotten, klimmen, schommelen, over water balanceren, …. En dat allemaal in de eigen buurt.

Nieuw speelpleintje in de Koestraat (ter hoogte van de lokalen van Scouts en Chiro)
Blikvanger is een een junglewagen waarop de kinderen volop kunnen klimmen en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Samen met twee nieuwe veerwipjes en een uitdagende glijbaan is er speelplezier voor zowel de allerkleinsten als de iets grotere kinderen die houden van wat meer uitdaging.

Nieuwe speelbrug aan de Regenbeek (Koestraat)
De oude speelbrug in de Koestraat werd vervangen door nieuwe brug zodat iedereen de Regenbeek opnieuw veilig kan oversteken. De uitvoering is speels, natuurlijk en aantrekkelijk voor de kinderen. Maar ook de vele wandelaars raken nu weer vlot aan de overkant van de beek.

Renovatie van het speelplein in de Pastoor Slossestraat
Het speelplein in de Pastoor Slossestraat werd onthard. Het nieuwe grasveld zal tegen volgende zomer bespeelbaar zijn. Naast twee nieuwe voetbaldoelen komen er speelelementen voor alle leeftijden. Na de renovatie zullen zowel de gebruikers van Den Hazelt, de jeugdverenigingen als de buurtbewoners volop kunnen spelen op het plein.

  • Nieuw speelpleintje met wip, glijbaan
Toon vergrote weergave in een popup (Nieuw speelpleintje met wip, glijbaan)
x
Kan ik je helpen?
Bertje, chatbot van Roeselare. Kan ik je ergens mee helpen?