Roeselare Helpt! - Lancering Koop in RSL!

2 april 2020

De coronamaatregelen zijn een uitdaging voor iedereen. Dat geldt zeker ook voor de vele handelaars en horeca #VANRSL. Roeselare helpt ook haar handelaars en horeca #VANRSL en doet een warme oproep aan de bevolking om in Roeselare te kopen!

Koop in RSL!

Alle horeca en de meeste handelszaken zijn dan wel fysiek gesloten, toch mogen zij nog bestellingen opnemen via telefoon, e-mail, website of sociale media kanalen. Dat geldt ook voor winkels die geen essentiële producten verkopen. Sommige zaken zorgen zelf voor huislevering of doen daarvoor beroep op een koerierdienst. In enkele gevallen kan je er ook zelf je bestelling ophalen. Dat laatste is mogelijk bij een voedingszaak of restaurant (take-away), bij winkels die open mogen blijven of officiële afhaalpunten zoals een postkantoor.

Surf snel naar kooplokaal.vanrsl.be  en vind daar het overzicht van alle handelaars en horeca die extra of andere services aanbieden! Het overzicht wordt dagelijks aangevuld.

Heb jij iets besteld of gekocht in RSL? Aarzel dan niet om dat te delen!

  • Gebruik op Facebook het profielkader 'Ik koop in RSL!' Werk je profielfoto bij, kies ‘Kader toevoegen’ en zoek op ‘rsl’ en ‘lokaal’. Dan vind je het kader zo!
  • Post een foto van jouw bestelling, tag de handelaar (met @...) en gebruik de hashtag #koopinrsl!
  • Op Instagram kan je de stories van Stad Roeselare volgen. Je vindt er leuke afbeeldingen die je op jouw beurt met een screenshot kan delen en waarbij je handelaars en vrienden kan taggen.

Oproep aan onze handelaars en horeca #VANRSL om zich te registreren!

Wil jij met je zaak op het platform Koop in RSL staan? Biedt jouw zaak momenteel een afhaal- of thuisleverservice aan?  Maak het extra bekend en registreer jouw zaak.

Op de website vind je ook kant-en-klaar promomateriaal! Zo stelt de Stad affiches, Instagram-fiches en facebook-banners ter beschikking die kunnen gedownload worden.

x
Kan ik je helpen?