Roeselare Helpt! - update 6 april #BEIREVANRSL: alternatief aanbod tijdens paasvakantie

6 april 2020

De coronamaatregelen treffen het Roeselaarse aanbod in vrije tijd voor onze burgers enorm. Maar het weerhoudt onze stad er niet van om hier creatief mee om te springen. Onze diensten en onze partners bleven niet bij de pakken zitten en stellen een alternatief aanbod voor dat je 'vanuit je kot' kan beleven. Ontdek #BEIREVANRSL.

Vanaf vandaag kan je op de website www.beire.vanrsl.be een ruim alternatief aanbod terug vinden. Hiermee willen we de Roeselarenaar blijven stimuleren om ook in je eigen kot de creativiteit en vrije tijd op te zoeken én terug te vinden.

De voorraadkast van #BEIREVANRSL is een schatkist met creatieve ideeën. Zowel ‘jonge beiren’, ‘sportieve beiren’ of ‘creatieve beiren’ gaan hier zeker hun pap mee kunnen koelen.

Burgemeester Kris Declercq:

“We bieden onze burgers tijdens de paasvakantie de speelse prikkels, ontspanning en het plezier aan die ze anders op ook in onze bruisende stad zouden ervaren, met dezelfde inspiratie en motivatie, maar nu vanop afstand.”

 

10 BEIRE UITDAGINGEN

Naast dat ruime aanbod daagt de stad ook zijn inwoners uit om nog maar eens te bewijzen dat Roeselare een BEIRE STAD is. Elke weekdag in de paasvakantie zal je op de website www.beire.vanrsl.be en de sociale media kanalen van de stad worden uitgedaagd. De uitdagingen zullen zowel voor jong en oud van toepassing en doenbaar zijn, steeds met de opgelegde corona-maatregelen in het achterhoofd. Er zal ook telkens een link zijn met onze mooie stad.

Als de Roeselarenaars deze uitdagingen op, het einde van de paasvakantie, tot een goed einde gebracht hebben, claimen we de titel van ‘Roeselare is een beire stad’.

x
Kan ik je helpen?