Nieuws

Nieuws:

Alle nieuws

Door het ophogen van een riooldeksel op maandag 19 november ter hoogte van de Sint Amandsstraat/Teerlinckstraat/Deconinckplein zal doorgaand verkeer in de Sint Amandsstraat tijdelijk niet mogelijk zijn. De werkzaamheden duren één dag. 

Roeselare, zorgzame stad, stimuleert en ondersteunt instanties die kansen geven en grijpen.

Op 23 november gaan de stadsmedewerkers op teambuilding. Stadhuis, Welzijnshuis, STAT en Koers zijn gesloten. De recyclageparken en de sportaccommodaties blijven open. 

Vanaf maandag 19 november '18 is de Maria's-Lindestraat, tussen Kaasterstraat en Koestraat, onderbroken voor gemotoriseerde voertuigen.

Het fietspad op de rotonde ter hoogte van de aansluiting van de Beurtkaai met de Graankaai is dringend aan herstelling toe. Deze werken zal de stad combineren met enkele plaatselijke herstellingen in de Graankaai, tussen de rotonde Beurtkaai en ter hoogte van de Rumbeeksegravier-Graankaai. 

Captatie- en recreatieverbod door blauwalgen nu volledig intetrokken 

Stad Roeselare wil meer comfortabele stallingsplaatsen voor fietsen aanbieden. Daarom lanceren we deze week een proefproject met fietstrommels in de buurt van Krottegem.

Tussen OVAM en de Stad Roeselare is er een samenwerkingsovereenkomst voor het saneren van het perceel van de schuttersvereniging in de Koning Leopold III-Laan.

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint!

De intrede van Sinterklaas vindt plaats op zaterdag 17 november 2018.
Vergeet zeker jouw kleurplaat van de Sint niet mee te brengen!

De online inschrijvingen voor de Zapperactiviteiten tijdens de herfst-, kerst- en krokusvakantie starten op zaterdag 6 oktober vanaf 9 u.