Nieuws: Vrijetijdspas

Nieuws: Vrijetijdspas

Alle nieuws

Ter gelegenheid van O.L.H. Hemelvaart zijn alle stadsdiensten gesloten op donderdag 30 mei.

West-Vlaanderens Mooiste is op zoek naar meesterkrachten die het fietsteam naar de top leiden!

Om de zes jaar kiest de Stedelijke Raad voor Cultuurbeleid haar nieuw bestuur, bestaande uit 15 leden. Daarnaast duidt de Raad haar leden aan voor de Algemene Vergadering van CC De Spil.

Zin om op een actieve manier de duurzame kant van Roeselare te ontdekken? Dan is het werelds GPS-spel ‘Missie 2030’ van Iedereen Mondiaal misschien iets voor jou.

Van zaterdag 25 mei tot en met zondag 2 juni 2019 exposeren Izegemse kunstenaars in Galerie Alfons Blomme (Ooststraat 84). Vorig jaar waren achttien Roeselaarse kunstenaars te gast in Meilief, de exporuimte van het Izegemse stadhuis.

DE POOLSE SOLDATEN BEVRIJDEN ROESELARE - HET BEVRIJDINGSVERHAAL

 

In Roeselare stemmen we digitaal. Dat was ook al zo met de voorbije verkiezingen. Wie wat onzeker is, kan het stemmen al inoefenen. Op zes locaties in de stad staan daarvoor testcomputers ter beschikking:

Roeselare, als geborgen stad, wil elke burger de kans geven om in de vrije tijd iets leuks te doen. Voor mensen met een beperkt inkomen is dit niet vanzelfsprekend. Inschrijvingsgeld voor een club, een cursus volgen, op kamp gaan... kosten als snel veel geld.

 

Op maandag 8 april starten de riolerings- en wegeniswerken in de Moorseelsesteenweg.

Aansluitend op de nutswerken, die bijna voltooid zijn, zal aannemer Olivier Construct de riolerings- en wegeniswerken uitvoeren.