Samen studeren

17 december 2019

In december en januari zetten verschillende Roeselaarse gebouwen hun deuren open voor studenten. Je bent er welkom om in een ruime en vooral rustige omgeving geconcentreerd te studeren. Er is gratis wifi en soms water en koffie.Voor de meeste locaties hoef je niet vooraf in te schrijven. Je komt gewoon langs tijdens de openingsuren en je begint eraan! Enkel wie in ARhus wil blokken, reserveert best zijn plaatsje.

Blokken in ARhus

Van 16 december tot en met 31 januari opent ARhus zijn deuren voor blokkende studenten. Wil je hier graag studeren tijdens de week? Reserveer je plaatsje hier. In het weekend zijn de deuren ook geopend, maar hoef je niet te reserveren. 

  • Openingsuren weekdagen 
    Het blokpunt is van maandag t.e.m. vrijdag geopend tussen 10 u. en 19 u.. Vroege vogel? Tussen 8 u. en 8.15 u. gaan de deuren ook eventjes open. Hierna sluiten ze terug tot de officiële opening van ARhus om 10 u. Reserveren is de boodschap
  • Openingsuren weekend
    Op zaterdag opent ARhus zijn deuren van 10 u. tot 17 uur. Op zondag kun je er terecht van 10 u. tot 13 u. Je hoeft niet te reserveren.
  • Sluitingsdagen
    Op 24 december en 31 december sluit ARhus de deuren al om 13 u. Op 25 december en 1 januari zijn de deuren gesloten. 

Meer info

 

Blokken in het Stadhuis

In het stadhuis kan je elke dag blokken in de Gemeenteraadszaal van 9 tot 22u. Op zaterdag en zondag kan dit van 8u tot 22u. De zaal is te bereiken via Zuidstraat 1, met registratie van E-ID. Indien de zaal niet beschikbaar is, wordt dit bekendgemaakt via affiches in de zaal en via mails. Schrijf je zeker in om zeker te zijn van een plaatsje! 

 

Blokken in Vives

Hier hoef je vooraf geen plaatsje te reserveren. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken! 
In Vives kan je elke weekdag terecht van 8 u. tot 17 u.

 

Blokken in De Spil

Je hoeft vooraf geen plaatsje te reserveren in De Spil. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken! In De Spil kan je van maandag tot vrijdag terecht van 10 u. tot 12 u. en van 13.30 u. tot 17 u. Bij voorstellingen in het weekend en op feestdagen zijn de deuren open vanaf één uur voor aanvang van de voorstelling. Er is koffie en water te verkrijgen in de kantine of aan de automaten. Oordopjes vind je aan de balie.
 

Blokken in Huis van de Voeding

Je hoeft voor Huis van de Voeding vooraf geen plaatsje te reserveren. Kom gewoon langs tijdens de openingsuren en begin te blokken! In het Huis van de voeding kan je van maandag tot vrijdag terecht van 8.30 u. tot 17 u. Wel graag bij aankomst aanmelden aan het onthaal.

  • Studeren in ARhus
Studeren in ARhus
x
Kan ik je helpen?